RSSMusik

De tävlande i Bodybuilding, Classic Bodybuilding och Women’s Physique ska sända in sin musik till den fria poseringsrutinen på förhand som musikfil (MP3) via nedanstående formulär. Det gäller alla, även de som mailat filen direkt till musikansvarige eller till info@luciapokalen.nu tidigare. Sista insändningsdag är måndag 14 november – detta så den musikansvarige får en chans att testa alla filer så att de funkar för ändamålet, och rätta till eventuella problem i samarbete med de tävlande. OBS! Den musikansvarige kan inte "starta 30 sekunder in på låten", utan den tävlande får själv redigera MP3-filen så att den startar vid rätt tillfälle. Självklart lägger du ner massor av tid på att träna detta den sista tiden! Bra för säkerheten på tävlingsdagen, bra för att få fram muskulatur och definition på bästa sätt. Läs tipsen i artikeln Hur fan poserar du egentligen. Några av dem:
  • Tiden tas från första posering och är 60 sekunder (även för WP).
  • Undvik långa intron eller att du traskar omkring på scenen som start. Det finns risk att du flexar eller gör något annat som vi domare tolkar som posering och då startar tiden.
  • Startar vi tiden innan du tänkt dig kommer tiden att stoppas innan du tänkt dig. Inte så kul mitt i din dramatiska slutouvertyr av fräcka poser. Det ser nog inte så fräckt ut när du lommar ut efter en avbruten krabba.

© 2018 Andreas Viklund
Sidan är byggd med WordPress och det svenska temat "Dagboken" av Andreas Viklund