RSSInregistrering

Inregistrering för licensierade tävlande på Luciapokalen görs backstage Victoriahallen på Stockholmsmässan.

Tävlande i Bikini Fitness gör sin inregistrering fredag den 1 december 2017 mellan 13.00–16.00 (tävlingen startar 17.00 samma dag, så kom i tid).

Övriga inregistreringstider som gäller fredag den 1 december 2017:

  • 17.00 Luciapokalen Women’s Physique Ordning inregistrering: -163, +163 cm
  • 17.30 Luciapokalen Bodyfitness Ordning inregistrering: Veteran, Junior, Senior
  • 18.00 Luciapokalen Men’s Physique Ordning inregistrering: Veteran, Junior, Senior
  • 18.30 Luciapokalen Classic Bodybuilding Ordning inregistrering: Veteran, Junior, Senior
  • 19.00 Luciapokalen Bodybuilding Ordning inregistrering: Veteran, Junior, Senior
  • 20.00 – 20.30 Omvägning (CBB/BB)

Om inregistreringen

Alla tävlande på Luciapokalen i Bodybuilding, Bodyfitness, Bikini Fitness, Classic Bodybuilding, Men’s Physique och Women’s Physique skall vara med på sin inregistrering.

Det handlar inte enbart om invägning/inmätning, utan även att sekretariatet kontrollerar tävlingsklädseln/id och hjälper dig med dina eventuella frågor.

Allmänt: Överdragskläder ska vara avtagna innan du kommer in i registreringsrummet.

Smycken, piercing, klockor etc ska vara avtagna för samtliga tävlande i bodybuilding och classic bodybuilding.

Om du har utrustning som inte godkänns, eller om musik saknas, är det ditt fulla ansvar att ordna dessa detaljer i god tid före tävlingsstart. Du eller din coach ansvarar för att musikansvarig får musiken levererad till sig.

Om du försenas av tåg- eller bilstrul eller annat utom din kontroll måste du meddela detta omgående!  Det samma gäller om du av någon anledning väljer att avstå från att tävla, endera innan inregistreringen eller mellan inregistreringen och själva tävlingen. I samtliga dessa fall SMS:ar/ringer du sekretariatets Magnus Branzén på 0708-34 57 08 och/eller mailar info@luciapokalen.nu, snarast möjligt. Om du inte meddelar försening eller strykning riskerar du bestraffning.

Bodybuilding: Samtliga tävlande måste väga in i den tävlingsdräkt de tänkt använda. Inga undantag medges. Visa även upp eventuell dräkt du tänkt använda i rond två och tre. Den tävlande har det fulla ansvaret för att korrekt och reglementsenlig dräkt används vid tävlingen. Det går alltså inte att använda argument som: “Jamen, den var ju godkänd förra året/vid annan tävling” etc. Vid minsta tveksamhet bör du fråga huvuddomare eller backstagepersonal om råd.

Läs även i inbjudan vad som gäller för licens, musik, startavgift, legitimation etc.

Man tävlar i den klass man väger in i, oavsett vilken klass man var anmäld i. Om man väger över ges man en möjlighet till omvägning en stund senare.

Bikini Fitness: Samtliga tävlande måste mäta in i den tävlingsdräkt de tänkt använda – ta även med skor till denna rond. Inga undantag medges. Visa även upp eventuella andra dräkter och skor du tänkt använda. Den tävlande har det fulla ansvaret för att korrekt och reglementsenlig dräkt används vid tävlingen. Det går alltså inte att använda argument som: “Jamen, den var ju godkänd förra året/vid annan tävling” etc. Vid minsta tveksamhet bör du fråga huvuddomare eller backstagepersonal om råd.

Läs även i inbjudan vad som gäller för licens, startavgift, legitimation etc.

Var restriktiv med smycken etc. Det är fysiken som bedöms och allt som drar uppmärksamheten från din fysik kan vara negativt. Kom även ihåg att glitter på kroppen är en sådan detalj som kan påverka bedömningen negativt och i vissa fall ge order om avtorkning.

Man tävlar i den klass man mäter in i, oavsett vilken klass man var anmäld i.

Classic Bodybuilding: Samtliga tävlande måste väga in i den tävlingsdräkt de tänkt använda i rond ett. Inga undantag medges. Visa även upp eventuell dräkt du tänkt använda i rond två och tre. Den tävlande har det fulla ansvaret för att korrekt och reglementsenlig dräkt används vid tävlingen. Det går alltså inte att använda argument som: “Jamen, den var ju godkänd förra året/vid annan tävling” etc. Vid minsta tveksamhet bör du fråga huvuddomare eller backstagepersonal om råd.

Läs även i inbjudan vad som gäller för licens, musik, startavgift, legitimation etc.

Man tävlar i den klass man väger in i, oavsett vilken klass man var anmäld i. Om man väger/mäter över/under ges man en möjlighet till omvägning en stund senare. Missar du längd/viktkriteriet för CBB kan du välja att tävla i bodybuilding istället.

Bodyfitness: Samtliga tävlande måste mäta in i den tävlingsdräkt de tänkt använda – ta även med skor till denna rond. Inga undantag medges. Visa även upp eventuella andra dräkter och skor du tänkt använda. Den tävlande har det fulla ansvaret för att korrekt och reglementsenlig dräkt används vid tävlingen. Det går alltså inte att använda argument som: “Jamen, den var ju godkänd förra året/vid annan tävling” etc. Vid minsta tveksamhet bör du fråga huvuddomare eller backstagepersonal om råd.

Läs även i inbjudan vad som gäller för licens, startavgift, legitimation etc.

Var restriktiv med smycken etc. Det är fysiken som bedöms och allt som drar uppmärksamheten från din fysik kan vara negativt. Kom även ihåg att glitter på kroppen är en sådan detalj som kan påverka bedömningen negativt och i vissa fall ge order om avtorkning.

Man tävlar i den klass man mäter in i, oavsett vilken klass man var anmäld i.

Men’s Physique: Samtliga tävlande måste väga in i den tävlingsdräkt de tänkt använda. Inga undantag medges. Visa även upp eventuell dräkt du tänkt använda i rond två och tre. Den tävlande har det fulla ansvaret för att korrekt och reglementsenlig dräkt används vid tävlingen. Det går alltså inte att använda argument som: “Jamen, den var ju godkänd förra året/vid annan tävling” etc. Vid minsta tveksamhet bör du fråga huvuddomare eller backstagepersonal om råd.

Läs även i inbjudan vad som gäller för licens, startavgift, legitimation etc.

Man tävlar i den klass man mäter in i, oavsett vilken klass man var anmäld i.

Women’s Physique: Samtliga tävlande måste väga in i den tävlingsdräkt de tänkt använda. Inga undantag medges. Visa även upp eventuell dräkt du tänkt använda i rond två och tre. Den tävlande har det fulla ansvaret för att korrekt och reglementsenlig dräkt används vid tävlingen. Det går alltså inte att använda argument som: “Jamen, den var ju godkänd förra året/vid annan tävling” etc. Vid minsta tveksamhet bör du fråga huvuddomare eller backstagepersonal om råd.

Läs även i inbjudan vad som gäller för licens, startavgift, legitimation etc.

Man tävlar i den klass man mäter in i, oavsett vilken klass man var anmäld i.

Att tänka på
  • Var noga med att ej lämna spår av brunfärg efter dig på vare sig hotell (lakan, textilier etc), backstage eller i omklädningsrum. Vi har tidigare haft problem, förenat med stora städkostnader, för denna typ av åverkan.
  • Var vänlig och använd papperskorgarna backstage och städa undan på den plats där du “slagit läger”, efter dagens slut.

Kommentarer

Kommentar från Malin Månsson
Tid: 02 oktober 2015, 20:06

Ingen invägning alls på lördagen för söndagens tävlande alltså?

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 02 oktober 2015, 20:10

Malin: Nej, det genomförs som vanligt en gemensam inregistrering på respektive fredag för den helgens alla licensierade tävlande. Detta eftersom både domarna och sekretariatet sedan kommer att ha fullt upp och inte kan avsätta tiden som krävs då helgens tävlingar och events väl är igång.

Kommentar från Erika Ljungdahl
Tid: 12 oktober 2015, 12:37

2014 så var det inregistrering valfri tid på fredag kväll, måste man komma utsatt tid eller går det fortfarande bra med valfri tid på kvällen? Jag har lite problem att vara i Göteborg redan 17.00 på fredagen Mvh Erika

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 13 oktober 2015, 16:21

Erika: 2014 var ett exceptionellt år, då antalet tävlande växte över alla gränser. Då hade vi unik lösning för att inregistreringen för 600 tävlande skulle gå att genomföra under en och samma dag. I år återgår vi till den tidigare normala lösningen med separata inregistreringstider.

Vår kraftiga rekommendation är att den tävlande gör alla ansträngningar som är möjliga att komma i den för målgruppen avsedda tiden. Om man inte är i tid riskerar man bestraffning och att inte få delta.

Kommentar från Emma Rutholm
Tid: 14 oktober 2015, 16:49

Hej,

Såg att den tidigaste spray-tan tiden på fredagen var 15.30 och jag ska tävla i Body Fitness. Hur går detta till?
Står ju även att inregistrering börjar 16.30.

Eller är jag bara ute i så dålig tid att alla tidigare tider för spray-tan är upptagna?

Med vänlig hälsning, Emma

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 14 oktober 2015, 16:55

Emma, vi har vidarebefordrat frågan till spraytanningtjänsteleverantören. Varför inte passa på att spraya dig direkt efter inregistreringen?

Kommentar från Johan
Tid: 14 oktober 2015, 20:33

Hej!

Om man tävlar i -100 räcker det om man kommer efter 20.00 då?? Eller går det fortare än så för klasserna innan?

Med vänlig hälsning

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 14 oktober 2015, 20:37

Johan, vi rekommenderar ingen att chansa med tiderna. Ännu återstår en dryg månad av anmälningstiden, och mycket kan hända vad gäller antalet anmälda, särskilt i bodybuilding då de anmäler sig sista dagarna. De tider vi angivit är de preliminära, baserat på hur antalet anmälda ser ut i dagsläget.

Kommentar från isabelle
Tid: 20 oktober 2015, 23:32

Hur lång tid tar det att inregistrera sig. ?
Bikinifitness kl 17 .tänkte om man
ska boka in tid för taning :)

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 25 oktober 2015, 11:38

Isabelle, den längsta klassen bör gå sist och kallas in närmare 18.30-tiden, men för att inte riskera missa något bör tävlande vara på plats under tiden inregistreringen pågår, samt ha utrymme i sitt schema för eventuella förseningar.

Kommentar från Emma S
Tid: 23 oktober 2015, 19:54

Jag har samma problem som Emma som skrev tidigare. Till saken hör det att man bokat spraytan så jag kan inte komma någon annan tid än mellan 15.30-16.30
MVH Emma S

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 26 oktober 2015, 08:23

Emma, de tävlandes inregistrering skall vara första och högsta prioritet. Missar man tiden för sin gren och klass riskerar man att ej få ställa upp och tävla, och då är en fin spraytan inte så värdefull längre. Kring spraytan brukar det ofta vara lite kaotiskt, men det verkar alltid lösa sig i slutändan med lite god vilja från tävlande och tjänsteleverantör.

Kommentar från isabelle
Tid: 27 oktober 2015, 08:06

Vart är spraytaning på plats under fredagen? ?
-är det på opal hotellet? ???
-vvill boka in tid.
Vill veta vart det är innan så jag vet att jag hinner.
Lördag står Fredrik på mässan va?

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 27 oktober 2015, 08:07

Isabelle, på http://www.luciapokalen.nu/spraytanning/ finns den informationen samlad.

Kommentar från Jennifer Eriksson
Tid: 24 november 2015, 07:24

Hej!
Behöver min coach vara med på informationen samt inregistreringen eller räcker det att han är med på tävlingsdagen bara? Tacksam för svar! Jennifer Eriksson, Tross Atletik

Kommentar från Timmy
Tid: 27 november 2015, 14:00

Hej, ska man ha på sig tävlingskläderna vid inregistreringen eller räcker det att visa upp dem?

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 27 november 2015, 14:12

Timmy, från informationen ovan: ”Samtliga tävlande måste väga in/mäta in i den tävlingsdräkt de tänkt använda. Inga undantag medges.”

Kommentar från Rocky
Tid: 29 november 2015, 07:31

Hej om man anmält sig till -90 klassen men väger över 90 på inreg..får man då tävla i + 90 om man vill? För att jag är osäker vilken klass jag kmr väga in i…

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 29 november 2015, 09:08

Man tävlar alltid i den klass man vid inregistreringen tillhör. Om man är för kort, för lång, för lätt eller för tung så flyttas man automatiskt till den klass man tillhör.

Kommentar från G
Tid: 29 november 2015, 20:22

Nu är det knappt en vecka kvar, jag har nedskrivit inreg. 1500 men detta måste varit fjolårets tid? Sedan har jag läst 1830, är det denna tid som absolut gäller för WP?

Kommentar från Luciapokalen
Tid: 30 november 2015, 00:06

G: I Göteborg är det som du ser ovan: 17.00 – Bikini Fitness, 18.30 – Women’s Physique, 19.00 – Bodybuilding

Skriv en kommentar


© 2018 Andreas Viklund
Sidan är byggd med WordPress och det svenska temat "Dagboken" av Andreas Viklund