RSSInfomail till tävlande och coacher

22 november, 2016 (12:30) | Luciapokalen Bikini Fitness, Luciapokalen Bodybuilding, Luciapokalen Bodyfitness, Luciapokalen Classic Bodybuilding, Luciapokalen Men’s Physique, Luciapokalen Women’s Physique | Luciapokalen

Inom kort sänder vi ut ett mail till alla anmälda tävlande i Victoriahallen och deras coacher. Här publiceras samma information som en backup. Frågor? Ställ dem längre ned på sidan, via mail info@luciapokalen.nu eller via vårt kontaktformulär Välkommen till Luciapokalen och Fitnessfestivalen! Vi hoppas att du ska få en angenäm helg, med många nya intryck och en positiv känsla i magen. Här följer lite information som kan vara bra att ha inför helgen. Allt sker på Stockholmsmässan i Älvsjö (inregistrering, spraytan, tävling, mässor): stockholmsmassan.se Inregistrering Inregistreringen sker fredagen den 25 november backstage på Victoriahallen, Stockholmsmässan. Se dörr märkt ”Tävlande Luciapokalen”. Alla tävlande måste vara på plats vid de starttider för grenen som anges nedan. Det handlar inte enbart om invägning/inmätning, utan även att sekretariatet kontrollerar tävlingsklädsel, identifikation, delar ut startnummer och svarar på eventuella frågor etc. Tävlande- och coachbadgar 08.30 fredag morgon öppnar Registreringsdisken i huvudentrén på Stockholmsmässan, där alla tävlande skall hämta badgar till sig och sina coacher under fredag mot uppvisande av identifikation. Leta efter disken med skylten ”Tävlande Luciapokalen”. Försök att hämta ut din badge mellan kl 10.00 och absolut senast kl 18.00! Dessa badges/brickor ger fritt inträde hela helgen på de tre mässor som arrangeras under Fit for Life WKND (Fitnessfestivalen, Allt för Hälsan och Acadermia). OBS! Badge gäller dock ej som inträde till tävlingar som kräver separat biljett. Behöver du ange en annan coach än tidigare angett? Gör bytet på luciapokalen.nu/coachbyte   Registreringsordning och starttider Tävlande i Bikini Fitness gör sin inregistrering mellan 13.00–16.00 (tävlingen startar 17.00 samma dag).
  • 13.00 Luciapokalen Bikini Fitness (Ordning: Veteran, Junior, Senior – men viktigast att ni är på plats tidigt)
  • 17.00 Luciapokalen Women’s Physique
  • 17.30 Luciapokalen Bodyfitness (Ordning: Veteran, Junior, Senior)
  • 18.00 Luciapokalen Men’s Physique (Ordning: Veteran, Junior, Senior)
  • 18.30 Luciapokalen Classic Bodybuilding (Ordning: Veteran, Junior, Senior)
  • 19.00 Luciapokalen Bodybuilding (Ordning: Veteran, Junior, Senior)
  • 20.00 – 20.30 Omvägning (CBB/BB)
Med så många tävlande kommer det att vara begränsat utrymme. Coacher undanbes, eller får hålla sig en bit bort. Efter din inregistrering är klar bör du lämna området. Streaming Luciapokalen kommer att livestreamas – meddela dina vänner, din familj och andra som ej kan närvara att besöka luciapokalen.nu/streaming/ för fler instruktioner. Spraytanning Tävlande kommer att kunna komma in backstage och spraytanna sig automatiskt med sina badgar alla dagar. Ingång via ordinarie kassalinje mot uppvisande av badge. Dock, på torsdag samt fredag morgon före 08.30 gäller att du står på spraytanninglistan för att bli insläppt. De som ska spraytanna sig tidigare än 08.40 fredag morgon, gå till infodisken (ligger innanför huvudentrén till vänster). Makeup och hårstyling Vill du få hjälp med makeup och hårstyling? Stylister finns på plats, elever från Mariart praktiserar. Följande gäller: Det är gratis, dropin-system tillämpas: luciapokalen.nu/makeup/ Tävlandeformulär Vänligen fyll i tävlandeformuläret, så speakern vid din tävling får ett bra underlag. Ju intressantare underlag, desto större är chansen att speakern väljer ut dig att tala med under pauser i själva tävlingen: luciapokalen.nu/tavlandeformular/ Startnummer Vi har inför inregistreringen gett alla anmälda tävlande ett startnummer, vilket ni kommer att behålla oavsett om ni byter vikt- eller längdklass efter inregistreringen: luciapokalen.nu/startnummer/ Mer information om respektive gren Tävlingsbilder Den kända, norska, fysikfotografen Jon Klasbu kommer till Luciapokalen 2016. Jon har fotograferat fysiktävlingar i hela Europa sedan 2010 och levererar bilder av högsta kvalitet till alla tävlande. Du bestämmer själv om du vill köpa dessa kvalitativa och högupplösta bilder. http://luciapokalen.nu/tavlingsbilder/ Avanmäl dig om du inte kommer! Om du försenas av tåg- eller bilstrul eller annat utom din kontroll måste du meddela detta omgående! Det samma gäller om du av någon anledning väljer att avstå från att tävla, endera innan inregistreringen eller mellan inregistreringen och själva tävlingen. SMS:a Luciapokalens sekretariat (Magnus Branzén) på 0708-34 57 08 snarast möjligt. Om du kan, maila även din avanmälan till info@luciapokalen.nu som en backup. Om du inte meddelar försening eller strykning riskerar du bestraffning av förbundet. FAQ På http://luciapokalen.nu/faq/ ser du några vanliga frågor vi besvarat. Där finns också information som bland annat behandlar sportsligt uppträdande, inregistreringen och uppträdande på scenen. Bra telefonnummer och e-postadresser att ha info@luciapokalen.nu förmedlar frågor och svar om alla ämnen snarast möjligast, maila hit i första hand. Lycka till & ha en riktigt trevlig helg!

Skriv en kommentar


© 2018 Andreas Viklund
Sidan är byggd med WordPress och det svenska temat "Dagboken" av Andreas Viklund