RSSAnmälan till Luciapokalen 2016

23 juni, 2016 (17:33) | Okategoriserade | Luciapokalen

Kroppskulturtävlingar

Kom ihåg att både den tävlandes licens och föreningens registrering ska vara bekräftade hos Svenska Kroppskulturförbundet innan anmälan görs. Anmälan ska göras senast måndagen den 31 oktober 2016.

Publiktävlingar

OBS! Du behöver ingen licens eller förening att tävla för på publiktävlingarna, du representerar endast dig själv. Anmälan ska göras senast måndag 21 november: Om du som tävlar har hemsida, blogg eller instagram, ange då gärna detta vid din anmälan så länkar vi tillbaks till dig. OBS! Du betalar din startavgift i samband med din anmälan. Kolla noga att alla dina uppgifter på formuläret är korrekta innan du sänder in din anmälan. Du sänds därefter vidare till Paypal, där du betalar startavgiften till arrangören Strong Events AB. Exempel på hur det ser ut då man betalar via dator: paypal-innan paypal-efter

Skriv en kommentar


© 2018 Andreas Viklund
Sidan är byggd med WordPress och det svenska temat "Dagboken" av Andreas Viklund