RSSLuciapokalen blir större än någonsin!

23 mars, 2016 (15:54) | Fitnessfestivalen, Luciapokalen | Luciapokalen

YouTube Preview Image 2016 blir ett unikt år för Luciapokalen. Nu flyttar HELA tävlingen, och övrigt innehåll från Scandinavian Power WKND i Göteborg, till Stockholmsmässan. Allt för att skapa en gigantisk helg, med allt det bästa under ett och samma tak under en och samma helg. Nu blir det ”All In” för Luciapokalen, med samtliga sex tävlingskategorier under välbesökta Fitnessfestivalen på Stockholmsmässan den 25 – 27 november 2016! Premiäråret 2015 i Stockholm kom 25 000 under den aktuella helgen – och i år räknar arrangörerna i det nya upplägget med betydligt fler besökare. STÄLL UPP DU OCKSÅ Som vanligt är Luciapokalen riktad till dig som är nybörjare, eller ”på väg upp”. Inga tidigare vinnare av Luciapokalen eller SM-medaljörer tillåts att vara med. Så här är din verkliga chans att prova på scenen under en snyggt arrangerad tävling i fantastiska Victoriahallen på Stockholmsmässan! EN HELG DU INTE FÅR MISSA! Under tre dagar kokar mässgolvet på Stockholmsmässan av branschens ledande företag inom träningskläder, kosttillskott, tillbehör, utbildningar och nya träningsredskap. Alla tävlande med coacher har fri entré till Fitnessfestivalen, med alla dess evenemang och publika föreläsningar alla tre dagar. Ute på mässgolvet arrangeras även de öppna och populära tävlingarna SM Bar-dips, SM Chins, SM Bodypress, Biceps Battle och Extreme Boxjump Challenge. Dessutom tillkommer i år några nya, spännande tävlingar på mässgolvet, vilka vi berättar mer om längre fram. Boka redan nu in den 25 – 27 november i din agenda och börja att slipa formen redan nu... Mer info till tävlande och publik kommer!

Skriv en kommentar


© 2018 Andreas Viklund
Sidan är byggd med WordPress och det svenska temat "Dagboken" av Andreas Viklund